Neu i sol el dia de Carnestoltes
La neu acompanya l'esmorzar i el sol i el vent el dinar.
A les 6 del matí, quan encara era fosc i ja encenien el foc per esmorzar, el paisatge era ben propi d'hivern, però entrades les hores va anar sortint el sol i va fondre la neu dels arbres i les teulades, i fins i tot el vent va fer que acabessin de preparar el dinar a dins el casino. Prop de 180 persones van assistir al tradicional dinar de Carnestoltes.
Aquest any hi va haver relleu al capdavant de la cuina. Josep Barniol, després de 28 anys, va passar el comandament de fer la paella d'arròs a Joan Cruells. En Josep, i en Ramon Tubau, que l'ha acompanyat aquests anys, ja van dir l'any passat que calia buscar relleu entre els més joves, per fer-se càrrec de le fer l'arròs. També s'han posat més a primera línia en Quico, en Josep Sánchez, l'Esteve Riera i en Filemón Correa, acompanyats com sempre per en Pep Terra, en Lluís Tubau, en Lluís Bosoms, en Joan Sabartés, els germans Prat i tots el que col.laboren perquè a Alpens puguem continuar celebrant el dia de carnestoltes com una de les Festes Locals més sonades!!
En acabar el dinar es va fer bingo i ball a la sala, i per la mainada es va muntar un inflable a la fàbrica vella.